neumann-history-part-7
18ام تیر 1396

زندگی کاری مخترع بزرگ جورج نویمن (قسمت آخر)

نویمن – نامی که نمایانگر کیفیت و دقت است

برخلاف تمام پیشرفت ها در ماشین آلات و تکنولوژی تولید، تولید یک میکروفون با کیفیت بالا نیازمند مقدار زیادی از کار دست بود، که کیفیت این مبدل ها و شهرت نویمن در نهایت به آن وابسته بود.

 

ساخت کپسول – علمی در نوع خود

کارایی یک میکروفون کاندنسر، که اکنون در دامنه ی خیلی وسیعی از مدل ها تولید می شوند، تا حد زیادی وابسته به مهندسی دقیق تولید کپسول است.

الکترود مرکزی مرسوم موجود در یک کپسول دو دیافراگم حاوی تعداد زیادی از سوراخ های مته ی مهم است، که بعضی از آنها بسته می باشند. عمق این سوراخ های کور حجم هوای به دام افتاده در پشت دیافراگم را مشخص می کند. این حجم که مانع حرکات دیافراگم می شود، قابلیت انتقال میکروفون کاندسنر را مشخص می کند.

اندازه های سوراخ ها، و ماشین کاری دقیق آنها وقتی الکترود در دو نیمه تولید می شود حیاتی تر می شود. با این طراحی دو نیمه ی کپسول می توانند بصورت الکتریکی توسط یک لایه ی میانی جداکننده، متصل یا جدا شوند و در نتیجه سوئیچ کردن مشخصه ی جهتی را با ولتاژ پلاریزه ی در دسترس ممکن می سازند.

برای صاف کردن سطح الکترودها دو فرایند متفاوت بکار گرفته می شوند. برای کپسول های میکروفونی که سطح آنها روی یک صفحه قرار می گیرد، یک فرایند منجر به صافی سطح به مقدار 0.3 میکرومتر و موازی بودن صفحه +/1 میکرومتر بین جلو و پشت الکترود می شود. در بعضی موارد، سطح یک کپسول ممکن است در دو صفحه باشد. ممکن است بخاطر این باشد که فاصله ی بین دیافراگم و الکترود از قبل توسط صفحه ی دوم الکترود مشخص شده باشد. در چنین مواردی، به پایان رساندن فرایند توسط ماشین های تراش مخصوصی انجام می شود.

بعد از پایان تراش، سوراخ ها باید صیقلی شوند و سپس توسط یک میکروسکوپ قوی بازرسی بصری شوند.

دیافراگم ها از ورق پلی استر مانند Mylar به ضخامت 6.3 میکرومتر ساخته می شوند. این در ابتدا به حلقه های برنجی متصل می شود، سپس درون محفظه ای قرار می گیرد که آن را درحالی که طلا تحت خلا به یک لایه ی یکنواخت به ضخامت 300 انگستروم (0.03 میکرومتر) اضافه می شود نگه می دارد. دیافراگم تقریباً در 40 میکرومتری جلوی الکترود قرار می گیرد و 6.3 میکرومتر ضخامت دارد. وقتی فشار صدای 1 پاسکال وارد می شود، حرکت دیافراگم بیشتر از 10 نانومتر نیست. برای مقایسه، طول موج نور بنفش 400 نانومتر است.

KM88 Capsule

مزیت های مکانیکی بدست آمده به واسطه ی این نسبت های میکروسکوپی توسط نشان دادن بهتر مفهوم می شوند، بنابراین: اگر یک کپسول میکروفون اندازه ای داشت که بر روی آن بزرگی 1 پاسکال توسط یک میلیمتر نشان داده می شد، کپسول تحت ساخت باید دیافراگمی به اندازه ی 4 متر می داشت و قطر کپسول بیشتر از 3 کیلومتر می بود.

یک نوع کپسول، مدل KK 88 از میکروفون KM 88، از نیکل خالص برای جنس دیافراگم با ضخامت 0.0007 میلیمتر (0.7 میکرومتر) استفاده می کند.

در مونتاژ کپسول، حلقه های Spacer ورق آلومینیومی با ضخامت 40 میکرومتر به وسط و لبه ی الکترود متصل می شوند. سرب در تماس برای ولتاژ پلاریزاسیون، در مرکز قرار می گیرد. این یک دستگاه مونتاژ است که به کپسول اجازه می دهد تا بصورت مستقیم به یک ابزار تست متصل شود، که با آن ظرفیت اندازه گیری شود و قدرت مکانیکی دیافراگم تست شود. این کار با اندازه گیری تغییر در ظرفیت پایه بعد از به کارگیری ولتاژ پلاریزاسیون انجام می شود.

کیفیت باید قابل اندازه گیری باشد

برای برآورده کردن شرایط کار که در استودیو پیش می آید، میکروفون ها طی ساخت تحت آزمایش قرار می گیرند. کپسول ها به تنهایی قبل از مونتاژ نهایی متحمل 50 آزمایش مختلف می شوند.

از همان آغاز در سال 1928، میکروفون های کاندنسر نویمن همیشه در مدار فرکانس های صوتی عمل کرده اند و کپسول به تبع آن به عنوان یک ژنراتور با امپدانس بالا عمل کرده و نسبت به رطوبت بسیار حساس است و چون رطوبت نماینده ی یکی از رایج ترین خطرات یک استودیوی ضبط گرم است، نویمن توجه زیادی به تمام جنبه های عایق گذاری کرده است.

کنترل کیفی وقف شده برای این جنبه شامل یک اتاق رطوبت می شود که در آن کپسول ها طوری قرار داده می شوند که دیافراگم و بدنه ی میکروفون در حد چکیدن مرطوب شوند. حتی تحت چنین شرایطی، مقاومت عایق بندی در کپسول ها تا 20 در 106 مگا اوهم، اندازه گیری می شود.

در آزمایشی دیگر میکروفون ها تا تقریباً بالای نقطه ی انجماد سرد می شوند و سپس در اتاقی با رطوبت ۱۰۰٪ و با دمایی نسبتاً بالا قرار می گیرند. تشکیل رطوبت که بلافاصله اتفاق می افتد نه تنها به کپسول، بلکه به کل مدار الکترونیکی نفوذ می کند. هیچ استودیویی چنین شرایطی ندارد، اما فقط برای اطمینان، خوب است بدانید که تمام میکروفون های کاندنسر نویمن این آزمون را با موفقیت پشت سر می گذارند.

پیشنهاد می نماییم قسمت قبلی زندگی نامه جورج نویمن را در بلاگصوت بخوانید.

  • نظرات کاربران